aanbieding birkenstock

Het kopen van Birkenstocks in de aanbieding

Mensen die op zoek zijn naar comfortabele schoenen met hoge kwaliteit komen vaak bij Birkenstock terecht. Aangezien deze schoenen en sandalen prijzig kunnen zijn, zijn veel kopers geïnteresseerd in het kopen van Birkenstocks in de aanbieding. Birkenstocks outlet stores zijn te vinden in Duitsland. Mocht dit niet in de buurt zijn, kan je ook veel goedkope Birkenstocks online vinden.

Plekken waar goedkope Birkenstocks te vinden zijn

Outlet winkels in Duitsland:

Er zijn 15 Birkenstocks outlets in Duitsland, waaronder een aantal in de buurt van Hamburg en Basel. Een volledige lijst van verkooppunten samen met een paar Duitse fabrieken en pakhuizen zijn hier te vinden.

Online verkooppunten:

Als je niet in de buurt met van een fabriek of outlet bent en toch graag Birkenstocks voor een goedkope prijs wil aanschaffen dan is het, het beste om een van deze online winkels te overwegen. De kans is groot dat de prijzen onder de normale winkelprijzen vallen.

  • Birkenstock Store: Deze website is gewijd aan schoenen van Birkenstock. Ze hebben een online sectie met aanbiedingen van Birkenstocks die rond de 50 euro beginnen. Ook hebben ze dagelijkse aanbiedingen en acties. Gratis verzending is mogelijk, samen met gratis UPS en gratis retour.
  • Amazon.com biedt een uitstekend assortiment van Birkenstock-sandalen, zowel klassiek en mode gericht, tegen gereduceerde prijzen.
  • Slippersnet biedt een breed assortiment van scherp geprijsde Birkenstocks met leuke aanbiedingen vanaf ongeveer 22 euro. Ook is deze webshop inclusief dagelijkse aanbiedingen en acries, deze site biedt tot 60 procent korting op verschillende Birkenstock stijlen en gratis verzending.

Lees hier meer over het merk Birkenstock.

Geef een reactie

6 − twee =