autobelettering op auto

3 voordelen van autobelettering.

Het laten uitspringen van uw merk in een verzadigde markt kan erg moeilijk zijn omdat iedereen hiermee bezig is en de kosten van adverteren zowel on- en offline erg hoog uit kunnen vallen.

Een meer kostenbesparend alternatief is autobelettering die ervoor kan zorgen dat uw merk 24 uur en 7 dagen in de week zichtbaar is. Hieronder bespreek ik 3 voordelen van autobelettering.

Bereik

Autorijden is één van de belangrijkste transportmiddelen van Nederland en de gemiddelde Nederlander zit dan ook 5 tot 8 uur per week in de auto. Denk maar eens na hoeveel verkeer u tegen komt wanneer u bij een klant wegrijdt of u in de spits staat. Dit is een enorm groot potentieel.

Op deze manier kunt u mensen bereiken die normaal gesproken helemaal niet in aanraking zouden komen met uw bedrijfsnaam en dienstenaanbod. De enige limitatie die er qua bereik is, is de hoeveelheid kilometers er gereisd word door u of uw personeel.

Kosten

Het adverteren op de radio, tv of in de krant is in veel gevallen erg duur en kan soms ook erg ineffectief zijn. Wanneer u een advertentie plaatst in de krant is dit vaak maar voor één dag en in sommige gevallen maximaal een week, en wanneer u weer wilt adverteren dient u opnieuw te betalen. Bij autobelettering betaald u echter maar eenmalig een bedrag zodat deze manier van reclame erg kosten effectief en efficiënt is.

Wanneer u besluit te adverteren op televisie is de kans groot dat de meeste mensen uw boodschap niet te zien krijgen, omdat ze bijvoorbeeld zappen of weglopen tijdens de reclames, de aandacht van de potentiele klant is dus gering, terwijl men in de file staat achter een busje met de juiste belettering het wel heel lastig word om hier geen notie van te nemen. Autobelettering zorgt dus voor meer impressies voor minder geld.

Effectiviteit

Niet zoals andere vormen van adverteren heeft autoreclame eigenlijk geen restricties, behalve dan het oppervlak van de auto.

Bij bijvoorbeeld reclameborden zijn er tarieven voor plaatsing en mag deze alleen op vast bepaalde tijden weergeven worden. Wanneer de bedrijfsauto als reclamebord gebruikt word, vervallen deze restricties en kan er letterlijk overal waar u rijdt promotie voor uw bedrijf gemaakt worden.

Artikel
3 voordelen van autobelettering
Beschrijving
Het laten uitspringen van uw merk in een verzadigde markt kan erg moeilijk zijn omdat iedereen hiermee bezig is en de kosten van adverteren zowel on- en offline erg hoog uit kunnen vallen, autobelettering is een goedkoop en effectief alternatief.
Auteur

Een gedachte over “3 voordelen van autobelettering.

  1. Autobelettering is toch een heel geschikte manier van buitenreclame vormgeven. In tijden van vluchtige aandacht, een prima manier om de aandacht vast te houden.

Geef een reactie

2 + zeventien =