kinderkleding

Hippe kinderkleding bij tofje.nl

Tofje is een nieuwe speler in de baby- en kinderkleding markt. Buiten het mooie en uitgebreide aanbod van talloze hippe kinderkleding onderscheidt Tofje zich ook op een andere manier van de concurrenten.  Het motto van Tofje is namelijk ‘Tofje groeit met je mee!’. En dat doen ze ook. Wanneer jij een profiel aanmaakt en daarin de leeftijd van jouw baby/kind invoert, laat Tofje alleen de hippe kinderkleding zien die beschikbaar is in de maat van jou baby of kind. Dit vergroot het shopgemak en shopplezier. Geen minuten lange zoektocht door allemaal kleding items die je eigenlijk niet wil zien omdat het te klein of te groot is voor je kind. Wel zo handig want hierdoor ben je voortaan een stuk minder tijd kwijt aan het uitzoeken van hippe kinderkleding.  Dit is een nieuw concept wat inslaat als een bom binnen de kledingmarkt!

Breed scala aan merken en kleding

Tofje heeft een uitgebreid aanbod waardoor er voor iedereen wel wat te krijgen is. Of je nou op zoek bent naar een baby vest, een kinder t-shirt of een leuke bodywarmer voor een klein meisje; alles is te koop op Tofje.nl.  De webshop heeft een uitgebreid aanbod aan verschillende merken waaronder Muchachomalo, Chicamala, Geisha kinderkleding Donsje en andere merken die hippe kinderkleding leveren.

Opening

Op dit moment is de webshop van tofje nog niet geopend. Dit zal echter op korte termijn wel gaan gebeuren. Vanaf dat moment kun je elke dag terecht voor je hippe kinderkleding. Waarschijnlijk ben je wel bekend met dat gevoel dat je een bestelling hebt geplaatst en dat je soms wel dagen lang moet wachten voor je jouw graag gewilde item binnen hebt. Bij Tofje is dat heel anders. Tofje zorgt voor een snelle levering waardoor je nooit lang hoeft te wachten. Nog heel eventjes wachten  tot de opening, maar dat is het zeker waard!

 

Artikel
Hippe kinderkleding bij tofje.nl
Beschrijving
Tofje is een nieuwe speler in de baby- en kinderkleding markt. Buiten het mooie en uitgebreide aanbod van talloze hippe kinderkleding onderscheidt Tofje zich ook op een andere manier van de concurrenten.
Auteur

Geef een reactie

7 + 3 =